16-04-07

Laster en eerroof

Vandaag heb ik al wat meegemaakt.

Het is nogmaals bewezen dat de fokkerswereld van konijnen hard kan zijn.

Zo heb ik vandaag maar liefst 12 negatieve waarderingen op mijn Kapaza account gekregen van 2 personen omwille van het feit dat ze zogezegd een gele voedster zouden gereserveerd hebben.

Ondertussen heeft Kapaza deze onwaarheden allemaal verwijderd.

Wat die mensen mij allemaal naar het hoofd slingeren, het is onvoorstelbaar.

Het enige wat hier achter schuilgaKopiërenat is de concurrentie die mijn goede naam kapot wil maken.

Zo zouden ze hier al eens geweest zijn en ik heb zogezegd toen gezegd dat het door hun gereserveerde konijntje door de bliksem gestorven was maar ik heb het hen niet laten zien.  Hoe gek moet je zijn om zoiets te bedenken?????

 

Maar de mensen die bij mij komen weten wel beter. Zij krijgen, al zeg ik het zelf, kwaliteitsreuzen te zien.

Deze Rudy Verhelst en Wilfried Berkhof, wie deze personen ook mogen zijn vallen mij aan op een manier die je niet voor mogelijk acht!

Ik ken geen van beide personen en geen enkel van de twee heeft nog maar 1 voet op mijnen hof gezet.

O wee moest dat nu wel gebeuren, na al wat men over mij schrijft...

 

Op Kapaza, waar ik soms konijnen verkoop, vond ik ook onderstaande haatmail tegen mij gericht. Afkomstig van een zeker Jana, ook weer iemand die ik niet ken. Hieruit blijkt toch echt wel dat men mij wil kraken op een verderfelijke manier. Maar ik ben al zo ver gekomen en terugslaan zal ik doen, harder dan tevoren!! :

 

Ik zou iedereen die zaken wil doen, dan spreek ik vooral over de konijnen op te passen met deze man.

Hij komt zijn afspraken niet na. Als hij een afspraak heeft met iemand, en er bied een uur voor de persoon die gereserveerd had iemand anders wat meer dan gaat hij het aan deze persoon verkopen en stuurt de andere dan naar huis met een flauw excuus. Iets van het is doodgevallen deze nacht. Maar hij wil het konijntje dan wel niet tonen als bewijs dat het ook effectief zo is.

Verkoopt ook 'tt-dieren' ben toch niet overtuigd dat deze werkelijk tt zijn. Al zijn dieren worden afgekeurd op een tentoonstelling, of kan hij bewijzen dat ze werkelijk al goed gekeurd zijn? Ik denk van niet.

Naar wat ik denk is deze man alleen uit op geld, want hij vraagt 35 euro voor een klein blauw konijntje dat niet eens is getatoeerd, weg tt-kwaliteit, want enkel dieren van tt-kwaliteit worden getatoeerd. Voor een niet getatoeerd blauw zou je zoveel niet mogen vragen, daar volstaat 30 euro al en dat is al teveel voor zijn dieren ben ik van mening.
er zijn zelf tt-fokkers die minder dan 30 euro vragen getatoueerd. dat noem ik pas klasse van die mensen. Bij hen heb je dan ook zekerheid van kwaliteit, want zij doen het niet voor het geld maar voor het ras te verbeteren.

heeft een nest van 16 liggen, een goede tt-fokker houd slechts enkel jongen, zodat zij beter zouden groeien, ook al verliezen ze daardoor veel geld, de kwaliteit van die diertjes is wel stukken beter dan een jong dat ben nog 16 ander moet liggen, deze zijn kleiner door te weinig melk en halen die groei nooit meer in.

Wat ik zeg klinkt mss grof tegenover deze man, maar ik raad mensen aan toch 2x na te denken voor ze bij hem een dier aankopen. Elders vind u konijnen van betere kwaliteit en voor evenveel of zelfs minder geld.

bedankt voor attentie.

groeten
Jana

 

Zeg nu zelf, dit getuigt toch van onwetendheid! Graag jullie reacties.

01:21 Gepost door Davy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Zulke nonsens kunnen wij niet geloven daar wij nog vlaamse reuzen bij Davy hebben gekocht en wij vinden dat hij steeds eerlijk en oprecht is.Tevens kan je bij hem altijd terecht voor informatie en raad.Als wij nog reuzen zoeken zullen wij zeker bij Davy terechtkomen.Wij steunen je voor de volle honderd procent,Davy en laat je door die ZWARTMAKERS niet van je stuk brengen,ze zijn het zeker niet waard.Doe gewoon verder,mensen die je kennen zullen zich hier bij aansluiten.

Gepost door: Danny en Sonja | 16-04-07

Wat een reuze leven Moest iedereen elkaar eens gerust laten en helpen met zijn eigen ervaringen en "wijsheden" het zo er véél vrolijker op worden.
Als je bij iemand het niet kan vinden of het te duur of te weet ik véél wat vind, koop dan bij iemand anders. Niemand verplicht je toch om iets te kopen ????? Je gaat toch ook naar de winkel waar je het lekkerste eten vind ???? Iemand "ver-" of "be-" oordelen is héél leuk en héél gemakkelijk....iemand te vriend houden is nog zoveel leuker.
Mensen ken je die spreuk : sedert ik de mensen leerde kennen kreeg ik de dieren lief !!!! Ik wens bij deze IEDEREEN die met vlaamse reuzen bezig is het allerbeste . Kijk misschien eens beter naar je Reuzen en doe zoals hen...lekker genieten van het mooie weertje ...

Gepost door: Nancy | 16-04-07

zwartmakerij geachte davy,
wij kennen elkaar niet en toch wens ik te reageren op de zwartmaekrij op kapaza (heb alles gelezen), ik heb dat een 3 weken geleden ook meegemaakt en 3 slechte kwotaties gekregen van een persoon waar ik nooit zaken mee deed. Ik heb de hulpdesk van kapaza hieromtrent verwittigd en ze hebben alle negatieve onwaarheden verwijderd. Die mensen snappen niet dat wij enkel en alleen het beste voor hebben met onze hobby.
Mijn dochter en ik zijn fokker van blauw van ham, blauw van sint-niklaas, engels zilver middenkleur zwart, vlaamse reuzen konijnengrijs en nu ook gestart met mooie blauwe en gele van o.a. nancy, en binnenkort cathy en sharon. Echte reuzenliefhebbers steunen elkaar en boren elkaar niet de grond in. Succes met uw verdere kweek en verkoop en wie weet tot later eens. Mvg jozef

Gepost door: jozef | 17-04-07

Laster en eerroof Dag Davy,

Wij kennen elkaar nog niet, maar misschien dat dat in de toekomst veranderd, ik ben wel geinteresseerd in een blauw reusje. Ik wou toch even reageren. Ik vind het verschrikkelijk wat men over je schrijft, en ik ben zelfs wat beschaamd te moeten toegeven dat ik Jana ken, al al heb ik sinds vorig jaar alle contact met haar verbroken. Als zij niet meer respect heeft voor jouw werk met de reuzen. Ze zien er allemaal echt prachtig uit. Ik heb een vriend die vorig jaar ook door Jana is aangevallen op kapaza, waar ze ook met een haatmail probeerde hem zwart te maken. Hij is een fokker van Reuze Vlinders, en ook bij hem zij ze dat zijn dieren niet tentoonstellingswaardig zijn, foto's bewijzen het tegendeel. Ik denk dat zij gewoon jaloers is op jullie, omdat zij niet zo'n mooie konijnen heeft. Ik durf er zelfs geld opzetten dat die boze reacties ook van haar afkomstig waren, gewoon onder een vals account.

Vele groetjes en doe zo verder met de reusjes.
een reuzenvriendin

Gepost door: Joyce | 20-05-07

een goede persoon ik heb bij davy reuze vlinders gekocht en alles is daar inorde .ik vind dat iedereen zich moet bezig houden met zijn eigen zaken daarom steunen wij davy voor honderd procent . laat je niet van je stuk brengen en doe gewoon verder

dave de voegt

Gepost door: dave de voegt | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.